De Algemene - Sociaal betrokken

Wie zijn wij

De Algemene werd in 1936 in Driebergen-Rijsenburg opgericht om voor iedereen een goede, passende uitvaart te kunnen verzorgen zonder daarbij winst te hoeven maken. Met behoud van traditionele waarden, waarmee we in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie hebben opgebouwd, hebben we onze dienstverlening sindsdien steeds aangepast aan de eisen van de tijd. Nog steeds staan we erom bekend dat we niet meer in rekening brengen dan nodig is.

Wij doen er alles aan om de uitvaart van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. We volgen daarbij uiteraard, als ze bekend zijn, de wensen van de overledene (eventueel vastgelegd in een wilsbeschikking) en/of van de nabestaanden. Ook bij de invulling en organisatie van een kerkdienst of andere ceremonie kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben ruime ervaring met alle gezindten.

Ons voornaamste werkgebied is:

Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Maarn, Leersum, Amerongen, Werkhoven, Odijk, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede, Zeist, Austerlitz. Daarnaast kunnen wij uitvaarten verzorgen door heel Nederland.

Omdat mensen verschillen...

'Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart,' is een veel gehoorde kreet. Dat is natuurlijk ook zo, maar toch houden wij ook vast aan tradities en decorum. Niet omdat het nu eenmaal zo hoort, maar juist uit betrokkenheid en respect.

De zekerheid van persoonlijke aandacht

Onze betrokken medewerkers weten als geen ander hoe ze een uitvaart tot in de puntjes moeten verzorgen. Zij bieden, zowel emotioneel als praktisch, ondersteuning in deze moeilijke dagen. Vanaf het eerste telefoontje, dat door onze medewerkers persoonlijk wordt aangenomen (wij werken niet met een callcenter), heeft u de zekerheid van persoonlijke aandacht en steun. Daarin gaan ze altijd net een stap verder. Ze denken mee en als nabestaanden zelf actief willen meewerken reiken zij mogelijkheden aan. Zo is de uitvaart niet alleen een waardige afspiegeling van het leven van de overledene, maar tegelijkertijd een startpunt voor het verwerken van het verlies voor de nabestaanden.

View the embedded image gallery online at:
https://de-algemene.nl/de-algemene.html#sigProId39edd79b15